Tarieven


CV/Linkedin foto:

 

Ben je op zoek naar een leuke foto voor op je CV of een nieuwe profielfoto op LinkedIn? 

 

Stuur me dan een berichtje. We gaan samen kijken naar een leuke, rustige achtergrond en zorgen dat je goed op de foto staat, of dat nou zakelijk of commercieel is. 

 

Kosten:

 

€ 10,- per foto (exclusief btw) Fotoshoot op locatie:

Wil je alleen of met z''n tweeën op de foto op locatie binnen Eindhoven? We gaan maximaal 1 uur aan de slag en je krijgt 5 a 10 digitale bestanden.

 

Kosten:

 

€ 150,- (exclusief btw) 

 

Wil je met meerdere mensen komen?

 

Voor € 43,-  per persoon is dit mogelijk.Fotoshoot met hond:

Wil je samen met je hond op de foto? Of wil je een leuke shoot van jouw hond? Ook dit is mogelijk. We hebben speeltjes en kluifjes in de studio. Wil je liever zelf een favoriete speeltje of kleedje meenemen van jouw hond? Geen probleem. We gaan maximaal 2 uur aan de slag en je krijgt 10 a 15 digitale bestanden.

 

Kosten:

 

€ 250,- (exclusief btw) 

 groepsFotoshoot op locatie:

Wil je liever op een leuke locatie binnen Eindhoven een shoot? Bijvoorbeeld in een prachtig park, bos of misschien meer industrieels of ben je weg van graffiti en wil je liever naar de Berenkuil? Dit is ook een mogelijkheid. 

We gaan maximaal 1 uur aan de slag en je krijgt 15 a 20 digitale bestanden. Voor shoots op locatie geldt een maximum aan 50 personen. 

 

Kosten:

 

€ 200,- per 10 personen (exclusief btw) 

 

Meer dan 10 personen? Dan komt er €25,- per 5 mensen bovenop. Of het er nu 1,3 of 5 zijn, dit maakt geen verschil voor het bedrag.

 

 Eventuele pakketkorting is ook mogelijk. Stuur voor meer informatie gerust een mail.