Over mij

Ik ben Bianca, geboren op 17 mei 1979.

In het verleden fotografeerde ik analoog, en sinds 2003 ben ik gaan werken met een digitale camera. Hier ondervond ik zoveel plezier van (eindelijk niet meer om de zoveel tijd naar de winkel om een rolletje te laten ontwikkelen) dus sindsdien is mijn camera een van mijn beste vrienden onderweg! 

 

Tijdens shoots heb ik vaker te horen gekregen dat ik mensen op hun gemak stel wanneer zij onzeker zijn of ietwat verlegen. Voor mij is dit een heel fijn compliment om te krijgen, want ik vind het het fijnst wanneer je gewoon lekker jezelf kunt zijn. Zo maken we samen de mooiste creaties en ben jij uiteindelijk een tevreden klant.

 

Ik heb een brede interesse wat betreft fotografie. Van verlaten gebouwen (urban exploration, of kort gezegd urbex), architectuur/kunst, natuur tot dieren en mensen. 

 

In mijn studio zal ik allerlei shoots doen, je bent welkom, met of zonder hond.

 

Ook geef ik Acrylic Pouring Workshops. Wil je meer weten? Neem gerust contact op. 

 

 

 

 

 


Favoriete quotes:

"I walk, I see, I stop, I photograph."

- Leon Levinstein

 

"The important thing is not the camera but the eye."

- Alfred Eisenstaed

 

"It's not what you look at that matters, It's what you see."

- Henry David Thoreau

Fotoshoots:

2011 tm 2023: 

 • Diverse door Nederland

2017: 

 • Diverse DUB Underwear shoots
 • Diverse fitness shoots
 • Urbex tripjes naar België
 • Diverse persoonlijke shoots

2018: 

 • Red Hair shoot voor D&B Mediadesign
 • Diverse DUB Underwear shoots

 

Exposities:

2016:

 • Nijmegen
 • Eindhoven

2017:

 • Sicilië 
 • Argentinië

2018:

 • Wenen